Islay Gin – Nerabus Batch 2!

Islay Gin Nerabus
(c) Islay Gin Ltd.

Batch 2 av Nerabus från Islay Gin finns nu tillgänglig!

Som vi tidigare berättat så släpptes Nerabus av Islay Gin under årets Feis Ile festival. Batch 1 som bestod av 500 flaskor var endast tillgänglig på ön Islay och såldes slut tämligen omgående. Audrey Gow, en av de ansvariga på Islay Gin, berättar: ”Vilken fantastiskt lanseringsdag vi hade. Musik spelades, cocktails blandades, helgrillad gris avnjöts. Självklart flödade drycker med Nerabus Gin. Nerabus cocktailerna var otroligt uppskattade, Nerabus Wilderness, Nerabus Blossom och Nerabus Negroni bara för att nämna några…”

Audrey fortsätter: ”Vi har alla olika smaksinnen men antingen har du en förkärlek för det söta, eller inte. Om du har det så passar vår Nerabus Islay Gin bäst tillsammans med Fever Tree Aromatic, om du inte har det är den god tillsammans med en lätt tonic och två droppar Angostura Bitters (örtessens). Båda alternativen kombineras gärna med en skiva lime (inte pressad) och en stor kub is (inte massor av krossad is då det förminskar smakerna) eller rakt upp och ner med kuber av is.”

Batch 2 är nu släppt, och för första gången har gin-älskare världen över möjligheten att prova denna spännande handtillverkade ljung-infuserade dry London gin från ön Islay. Nerabus Batch 2 kan köpas på olika ställen runtom på ön Islay, två butiker på det skotska fastlandet samt i en webshop för leverans till adresser världen över.

Läs tidigare artiklar om Nerabus här…

 

Islay Gin – Nerabus Batch 2
Ljung-infuserad Dry London Gin
Alkoholhalt: 42%
Pris: £37

Tillgänglig från:

(butik) Whisky West Coast, Tarbert, Skottland
(butik) Hammerton’s, Aberdeen, Skottland
(webbutik) Distiller’s Market

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*